Mercè Gamell


Biòloga per formació i generalista per vocació. Professional amb més de 30 anys d’experiència en la gestió de projectes i equips. He ocupat càrrecs de lideratge en les àrees de desenvolupament de negoci, formació, recursos humans i operacions en diversitat d’empreses i sectors. 

Des del 2013, com a professional independent, sóc formadora i mentora en les meves àrees d’especialització: Aprenentatge al llarg de la vida (construeix el teu entorn per aprendre), Eficiència (treu el millor profit al teu temps), Creativitat (pensa de forma original cada dia), Innovació (genera idees en clau de valor) i Gestió de projectes (transforma les idees en realitats).

Àrees d’expertesa

  • Aprenentatge continuat: Entorns personals/organitzacionals per a l’aprenentatge · Comunitats de pràctica
  • Eficiència: Organització personal · Optimització del temps · Eines digitals per a l’eficiència
  • Creativitat i innovació: Tècniques creatives · Mecanismes per a la innovació
  • Gestió de projectes: Gestió àgil de projectes · Transformació digital d’equips · Eines per a la gestió d’equips remots

Trajectòria 1986-2023

  • Funcions: Programadora · Analista · Formadora tècnica · Directora de Formació · Responsable de RRHH · Responsable d’Àrea de Negoci · Responsable de projectes de formació i gestió del coneixement · Consultora d’innovació · Organitzadora de competicions de robòtica educativa · Analista de robòtica · Gestora de projectes · Formadora i mentora per al creixement professional.
  • Organitzacions: O.Dati · Fihoca · Fihoca Formació · EPISE · SPOC · Altran Group · Infonomia · Fundació Scientia · Nelmia Robotics Insights · MAP Consulting & Technology · Opsimatia · E2S Creativa · The Care Lab · Fundació educaBOT · Racó de Talents.

[Il·lustració de Diana Valeanu @ absurd.design]

© 2023 racodetalents.com