Formació

Professionals en progrés

Programa modular de creixement personal i professional de caràcter eminentment pràctic. El programa proporciona coneixements, estratègies, tècniques i eines per sortir-se’n, amb més èxit, en els escenaris professionals actuals i futurs. 

El programa consta de 4 etapes, cadascuna d’elles amb 3 mòduls formatius interdependents. Cada mòdul és una peça formativa individual que té sentit en ella mateixa i pot treballar-se sola o en combinació amb altres mòduls, formant un itinerari a mida.

Il·lustració de Morgan Housel a Unsplash

Multiplica el teu temps

Fer un millor ús del temps és possible quan ens fem les preguntes essencials, quan entrenem capacitats personals per a l’organització, quan utilitzem mètodes contrastats per a l’efectivitat i quan ens deixem ajudar per allò que les eines digitals ens ofereix. De tot això tracta, de forma pràctica, aquest mòdul formatiu.

Creativitat per al dia a dia

Alhora que progressen les màquines intel·ligents, les capacitats intrínsecament humanes, com ho és la creativitat, adquireixen més importància. Necessitem ser creatius per trobar solucions i alternatives en el món complex i incert que ens ha tocat viure i per al qual no hi ha manual d’instruccions. Però la bona notícia és que la creativitat no és un misteri o privilegi d’uns quants. En aquest mòdul formatiu aprenem models mentals i mecanismes per aplicar el pensament creatiu de forma sistemàtica.

Il·lustració de Jr Korpa a Unsplash

Il·lustració de Thomas Kolnowski a Unsplash

Claus per a l'aprenentatge continuat

En temps de canvi i incertesa, els coneixements caduquen molt ràpidament. El que saps no és tan important com el que pots aprendre i l’experiència no et val si no l’acompanyes d’una gran capacitat d’adaptació. Aquest mòdul et dóna els mètodes i les eines per convertir-te en un aprenent permanent, la garantia de seguir ser professionalment rellevant.

No trobes el que busques? Posa’t en contacte!

© 2023 racodetalents.com